Copy

Uw expert in beeld, geluid, foto & video!

Uw bestelling terugzenden

Indien u toch niet helemaal tevreden zou zijn met uw aankoop, waar we uiteraard niet van uitgaan, kan u het product steeds binnen de (wettelijk bepaalde periode van) 14 dagen retourneren.

De volgende stappen dienen gevolgd te worden:

- Allereerst stuurt u een e-mail naar info@hifinesse.be, waarin u vermeldt over welk product het gaat. U geeft eveneens het ordernummer (10000xxxx) op, en ook een korte reden waarom u het toestel wenst te retourneren.

- U zal spoedig een bevestiging ontvangen dat we uw aanvraag goed ontvangen hebben. Let er wel op dat het retourneren van een bestelling voor een aantal producten gewoonweg onmogelijk is. De details hieromtrent vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

- Daarna stuurt u het product op naar ons hoofdkantoor (Hifinesse Retail NV, Vosveld 11A, Wijnegem Trade Towers 2/3, 2110 Wijnegem, België). De kost die hieraan gebonden is, wordt steeds door de klant gedragen. Enkel in enkele uitzonderlijke gevallen wordt daarvan afgeweken.

- Wanneer wij uw retour goed ontvangen hebben, en een standaardcontrole op het product hebben uitgevoerd, brengen wij u hiervan op de hoogte

- In samenspraak met de klant zal dan de gepaste manier van terugbetaling gezocht worden, en iets later zal deze terugbetaling dan ook effectief uitgevoerd worden. Hiifinesse streeft ernaar deze terugbetalingen binnen 5 werkdagen uit te voeren.

 

Hier kan u al onze contactgegevens nog eens gedetailleerd terugvinden.