Het is lang niet altijd het geval, maar op sommige dagen is het echt puffen en hijgen in ons wisselvallige Belgenland. Kun je soms wel wat verkoeling gebruiken, maar heb je niet meteen budget vrij voor een zwembad? Dan biedt een mobiele airco soelaas tegen de warmte in huis.

DeLonghi, bijvoorbeeld, heeft met de Pinguino een fantastisch toestel op de markt om de temperatuur in huis terug draaglijk te maken. 

Maak je klaar om te genieten van een perfect gekoelde ruimte!

Verkoeling in huis

De Pinguino PAC NK76 is een lucht/lucht gekoelde airco van DeLonghi. Dit betekent dat het toestel energie uit de buitenlucht haalt, en deze vervolgens opwaardeert tot een gewenst niveau voor koeling. Een warmtewisselaar geeft het vervolgens af aan de lucht in de ruimte.

Dankzij een gebruiksvriendelijk controlepaneel met LED-display en een maximaal koelvermogen van 8.200 Btu, beschik je met de Pinguino over een mobiele airco die gemakkelijk oppervlakken aankan tot 50 m², en in gemiddeld tot zeer goed geïsoleerde oppervlakken zelfs tot 75 m² of meer. De afstandsbediening maakt bovendien dat je alles rustig en comfortabel vanop afstand kunt besturen.

Krachtig, maar geruisloos koelen

Als je op zoek bent naar een mobiele airco die voorzien is van een energieklasse A-label en geruisloos koelt, zit je met de Pinguino helemaal goed. Je zou toch geen lawaai in huis willen halen, gewoon om van de warmte af te komen? Bovendien ontvochtigt en reinigt het toestel ook de lucht in de ruimte. Hij verwijdert maar liefst tot 30 liter vocht per dag tijdens het koelen!

Makkelijk verplaatsbaar

Dankzij de handvaten en wieltjes, kun je de Pinguino gemakkelijk overal in de ruimte neerpoten. Hou natuurlijk wel altijd rekening met de afvoerslang. Deze is 12 meter lang en heeft een diameter van 130 mm. Deze moet uiteraard vasthangen aan de opening in je woning die is voorzien om lucht aan te zuigen.